Onze Missie
“We helpen organisaties in de industrie, logistiek en dienstverlening met het verbeteren van prestaties op het gebied van veiligheid, kwaliteit en waarde”

Zijn het ook uitdagende tijden voor uw organisatie? Meer waarde leveren voor de klant, de kosten verlagen en tegelijkertijd de kwaliteit verbeteren? De betrokkenheid en het eigenaarschap verder verhogen?.

Performance Management combineert de beste praktijken voor operationele bedrijfsvoering en continue verbetering die wereldwijd toegepast worden. Als u uw organisatie verder wilt ontwikkelen kunnen wij helpen.

Door middel van ons internationale netwerk van deskundigen, kunnen wij training, coaching, advies en project management in meerdere landen en talen, en in een multiculturele omgeving aanbieden. Zo is de ondersteuning precies op maat voor uw specifieke wensen, want elke organisatie is uniek.

De verbeterprogramma's die de kern vormen zijn: TPM (Total Productive Maintenance), Lean Management en (Lean) Six Sigma. Naast deze inhoud is de invulling van de rollen in uw organisatie van cruciaal belang. Desgewenst kan ondersteuning of training plaats vinden op het vlak van Leadership, Coaching, Daily Management System en Team Performance.

Daarnaast is de ontwikkeling van trainingsmateriaal een belangrijke activiteit. Met medewerking van klanten is een online 5S video trainingspakket ontwikkeld, dat inmiddels ook in het Engels, Frans, Spaans, Italiaans en Arabisch is vertaald.

We hebben ook een Nederlandse site